ROLLERMAN

Wekelijkse training

Rollerman's tochten

Het inline skaten

neemt de laatste tijd enorm in populariteit toe. Inline Skaten is een prima middel om zich te verplaatsen en de conditie te verbeteren, .... Vooral de spiergroepen in de benen en de billen worden getraind. In tegenstelling tot bij hardlopen en joggen, worden de gewrichten niet overmatig belast, zo'n 50% minder schokbelasting. Bij een goede skate training verbrand je net zoveel caloriëen als bij hardlopen, maar meer dan bij fietsen
De snelheid en de wendbaarheid waar de inline skates garant voor staan, maken het tot een attractieve sport, die door iedereen beoefend kan worden.

Skaten is gezond :

Zowel geestelijk als lichamelijk fris je enorm op van sporten. Voor skaten geldt dat in het bijzonder: het is een ideale manier om alledaagse beslommeringen te vergeten. Vooral als je in de buitenlucht, in een mooie natuurlijke omgeving kan skaten. Daarbij worden door het skaten de spieren, de bloedvaten en het hart gesterkt. Een prettige bijkomstigheid is dat er door de aërobe training, aanspraak wordt gemaakt op je vetvoorraad, waardoor je weer lekker strak in je vel komt te zitten. 

Rollerman's Indoor Inline Skate sessies
Rollerman's wekelijkse trainingen

Afvallen?

Gebruik de 'grote' spiergroepen.
Als je veel wilt afvallen kies dan voor activiteiten die je lang kunt volhouden en waarbij grote spiergroepen, zoals de dijbeenspieren en de bilspieren, zijn betrokken. Deze spiergroepen worden aangesproken door joggen, zwemmen, fietsen en skaten. Voor een goed effect, moet u minimaal 3 x in de week bewegen. Nieuw is het Nordic Blading waarbij alles van het lichaam getraind wordt, Full Body WorkOut, zeker een aanrader.

ZoWEL  

OuTdoor als
IndOOR

Rollerman's wekelijkse indoor inline skate sessie.

Tijdens de winter gaan de Inline Skate activiteiten door in de Topsporthal aan de watersportbaan. Op woensdagavond kan men komen indoor inline skaten, rolschaatsers of quadskaters zijn natuurlijk ook welkom, van 19.00 tot 21.30, dit  zonder begeleiding. Tijdens de sessie kan men rondjes komen rijden en/of freestyle slalomen. Van 20.00 tot 21.00 is de wekelijkse indoor inline skate / rolschaats / quadskate training. Na de training is er eventueel een tourke, buiten natuurlijk, als het weer dit toelaat. Dat wordt op de avond beslist. Dus neem zeker de nodige verlichting en fluovestje mee. 

Rollerman's wekelijkse trainingen

ROLLRERMAN TEAM

Johnny Grootaert

Kate White

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aut soluta eaque labore facere ullam inventore maiores ex nemo explicabo accusamus, culpa voluptates molestiae nihil corporis, voluptatum sint fugiat cupiditate alias.

Cédric Meuleman

Daniel Grey

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aut soluta eaque labore facere ullam inventore maiores ex nemo explicabo accusamus, culpa voluptates molestiae nihil corporis, voluptatum sint fugiat cupiditate alias.

Schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de nieuwtjes.

Skate Vlaanderen
ICP, Instructor Certification Program
IISA, Inline Skate Association
Gear Up, Start2Skate and take a inline skate lesson
Stad Gent
Rollerfitness