LessenreeksenToggle

Inlineskate lessen

De Lessenreeksen bestaan uit verschillende modules :  • Level 1 : Beginners
  • Level 1 : Beginners plus
  • Level 2 : Gevorderde
  • Level 2 : Gevorderde plus
  • Specifieke Technieken
  • Trainingen
  • Prive Les

1Level 1 beginnerscursus, is voor de beginnende skater, die nog nooit op Inline Skates hebben gestaan.
of niet goed kan of durft te remmen en bochten te maken of zich onzeker voelt in het verkeer.
In de beginnerscursussen worden de basis technieken bijgebracht.


1+Level 1+ beginnerscursus, is voor de beginnende skater, die al een tijdje skate maar problemen heeft met remmen, bochten maken en zich onzeker voelt in het verkeer.


2Na het volgen van de cursus voor LEVEL 2 gevorderen, enkel voor leden, beheerst u meerdere technieken, krijgt u een betere conditie en bent U in staat een kleine toertocht te rijden. Bovendien heeft u dan voldoende basis om zich in het verkeer te begeven. Verder bevatten de cursussen specifieke technieken, hier wordt dieper ingegaan op bv de T-Stop, ...


STNa het volgen van beide cursussen LEVEL 1 en 2 zijn er nog andere mogelijkheden om uw techniek bij te werken in de thema lessenreeksen, enkel voor leden, meer info volgt. Ook blijven wij U steeds bijstaan met deskundige tips en het beantwoorden van uw vragen..


TNa het volgen van lessenreeksen LEVEL 1 en 2 is het ook mogelijk om wekeleijkse trainingen te volgen. Tijdens deze trainingen worden de verschillende technieken die in de lessenreeksen zijn gegeven verder in de praktijk uitgevoerd. De trainingen zijn toegankelijk voor leden.


PHet is ook mogelijk om Prive Lessen te volgen.
Inschrijvingsformulier

Klik hier op de rode knop

Menu kaart

Voor prijzen klik hier op de rode knop

ShutDown